Zuid Nederlandse Beurs keert terug!

In 2013 komt na 7 jaar de Zuid Nederlandse Beurs weer terug in het beursgebouw, nu alleen in de lente. In het voorjaar van 2015 wordt de Zuid Nederlandse Beurs voor het laatst gehouden in het beursgebouw Eindhoven onder de naam “Fair van het zuiden”.  In de herfst van 1955 vond de eerste editie plaats van de Zuid Nederlandse Beurs toen was de beurs in de POC (jublieumhal) op de Fredriklaan ( naast het PSV stadion) toen nog uitgebreid met een tent op het parkeerterrein naast het stadion.

Ruim 65 jaar later wordt de Zuid Nederlandse Beurs weer nieuw leven in geblazen, helaas kan het niet meer in het Beursgebouw Eindhoven gehouden worden dit in verband met het sluiten van het Beursgebouw. Daarom is er gekozen voor een nieuwe locatie. In deze hal hebben we nog meer te bieden.

Wat is er te doen op de Zuid Nederlandse Beurs?

Dit evenement zal bestaan uit 3 hallen. De hal 2, zal bestaan uit foodtrucks, modeshows, entertainment, artiesten en even lekker bijkomen op een terrasje, voor de kinderen zal er vele activiteiten aanwezig zijn. Hal 1, zal bestaan uit mode, beauty, accessoires, koken, proeverijen, woondecoratie, lifestyle, reizen, hebbedingetjes en verschillende workshops en demonstraties, ook hier is een restaurant aanwezig. Hal Corridor, zal bestaan uit kramen voor hobbyisten, snoeperijen, verenigingen en kleine ondernemers.